Vind jij slimme logistieke totaaloplossingen ook zo tof? 

TGN|Fritom is architect in de logistieke wereld 

TGN| Fritom is geen transportbedrijf. Het is wel een intelligente expediteur en logistieke dienstverlener met een eigen kijk op de zaak. Zowel de kruidenier op de hoek als de multinational van wereldformaat laat maar wat graag het gehele logistieke proces tot in het kleinste detail regelen door deze architect in de logistieke wereld. Begrijpelijk: ze nemen alle zorg uit handen. 

Natuurlijk zorgt de expediteur voor een veilig en professioneel transport van goederen van A naar B over de weg, door zee en hoog tussen de wolken door. Meestal wordt er daarbij gebruik gemaakt van vervoersmiddelen van TGN|Fritom zelf, of ze worden ingeleend bij de allerbeste collega’s in de markt. De gehele planning, alle beslissingen en acties worden zo optimaal afgestemd op de capaciteit en de behoefte van iedere afzonderlijke klant. Opschalen en afschalen, dat kan uiterst flexibel en van die eigenschap maken diverse grotere spelers zoals Scania en Heineken maar al te graag gebruik. Noem het vooral maatwerk met in hoofdletters én vetgedrukt. MAATWERK: zo dus! 

Langdurige relaties 

TGN| Fritom is verder de aangewezen partij voor internationale groupage. Dat wil zeggen dat losse pakketjes en afzonderlijke ladingen worden samengevoegd. Op die manier komt er een gunstiger prijskaartje aan het transport te hangen en is alles ook vaak nog eens sneller op de plaats van bestemming. IJzersterk is deze superheld ook in opslag en goederenbeheer, VAL activiteiten en douane afhandelingen. De relaties met klanten uit alle windstreken zijn vaak goed en langdurig. Zou dat heel misschien iets te maken hebben met de lange geschiedenis van dit bedrijf, het familiegevoel dat er heerst en met al die innovatieve IT-oplossingen die ze er bedenken? De vraag stellen is ‘m beantwoorden. 

“Zonder goede mensen aan boord is een bedrijf helemaal niets”

Trotse mensen 

Zonder goede mensen aan boord is een bedrijf helemaal niets. Bij TGN| Fritom werken trotse mensen, met een meestal lange staat van dienst. De verantwoordelijkheid ligt zo laag mogelijk in de organisatie en dat geeft werkgevers vrijheid én de mogelijkheid tot eigenaarschap. Op dit moment staat de deur open voor nieuwe medewerkers, zoals charters, logistiek medewerkers en warehouse medewerkers. Voor een leerwerktraject en een stageplaats is nieuw talent met de juiste mindset zeker van harte welkom. 

Dynamisch bedrijf 

Als je hier aan de slag gaat, kom je terecht in een dynamisch universum waar iedere dag anders is en de snelheid en capaciteit variëren. De veelzijdigheid van het bedrijf maakt het werk nog leuker. Voel jij je aangesproken, ben je een kei in het nakomen van afspraken en vind je het leuk om aan te pakken? Dan zou je wel eens een match kunnen zijn. Doorgroeien is altijd mogelijk! 

Voor meer informatie over TGN| Fritom en de openstaande vacatures, zie: tgnfritom.nl

Nieuw eigen warehouse met distributiefunctie
De markt voor voorraadbeheer, ompakken en verpakken groeit nog steeds. TGN | Fritom begrijpt wat slim anticiperen is en heeft daarom 10 hectare grond aangekocht voor de ontwikkeling van een modern warehouse op industrieterrein Hessenpoort in Zwolle. Met de uitbreiding wordt straks de logistieke capaciteit nog groter en kan er extra efficiënt worden gewerkt, zodat doorlooptijden en Value Added processen sneller en kwalitatiever kunnen worden afgehandeld. Het nieuwe warehouse met distributiefunctie en kantoren, krijgt een duurzaam karakter.