Als de klik er is: Join the crew!

Werken bij Compeer Infra

Yo! Ken je Compeer Infra al? Gelegen aan de Machineweg 13 in Halfweg, zijn ze al bijna 100 jaar dé bazen in de grond-, weg- en waterbouw. Als werkgebied hebben ze Amsterdam en Haarlem. Ze rocken in bestrating, grondwerk, riolering en sanering. Maar waarom zou jij hier willen werken? Check dit!

Old school met een nieuwe vibe

Compeer Infra is niet zomaar een oud bedrijf; het is een legende. Maar ze zijn niet blijven hangen in het verleden. Het bedrijf is super vooruitstrevend! Ze hebben al elektrische vrachtwagens en binnenkort komt er een elektrische kraan. Dus ja, ze zijn ook nog eens goed bezig voor de planeet!

De helden van Compeer

Bij Compeer draait alles om de crew. Neem Robert Everts uit Marken. Vanaf zijn vierde wilde hij al met die grote kranen spelen. Nu zit hij op zo’n mobiele kraan en is hij de koning van de bouwplaats.

‘Mijn werk is elke dag anders. Soms is het echt wel pittig, maar het is zo gaaf om te zien hoe een project van niets naar iets groeit. Ik breng meer tijd door in mijn kraan, dan thuis op de bank. Je begrijpt dus dat ik het netjes houd binnen. Binnenkort stappen we over op elektrisch. Best spannend, maar nodig voor het milieu. Als je kraanmachinist wilt worden bij Compeer Infra, zeg ik: doe het. De sfeer is goed en je maakt het echt met elkaar!’

En dan Marco IJkel, de grondwerker. Deze gast heeft al 16 jaar ervaring bij Compeer. Hij is de ninja van de bouwplaats, zorgt dat alles soepel loopt en is trots op elk project dat hij afrondt. 

‘Ik werk hier nu al een hele tijd met ontzettend veel plezier. Waarom ik bleef? De mensen, de projecten, de sfeer. Het is gewoon goed. En als je een project hebt afgerond waar je echt trots op bent, man, dat gevoel is onbetaalbaar. Als grondwerker moet je niet bang zijn om een schep beet te pakken en om vieze handen te krijgen. Ik doe eigenlijk het voorwerk voor de kraanmachinist. Ik zou niets anders willen. Het is een topbaan, je bent altijd buiten en het betaalt goed. Ook wel lekker is het dat ik ’s middags weer vroeg thuis ben. Ik zou echt niets anders willen!’

“We zijn best uniek. Waarom?
Omdat we echt geven om kwaliteit en onze klanten”

Nico de Groot, de financiële mastermind, ziet Compeer als één grote familie. Iedereen is gelijk, en samen knallen ze elk project.

‘Weet je wat ik zo tof vind hier? Hoe het voelt en wat we samen voor elkaar krijgen. Als Compeer je eenmaal te pakken heeft, laat het bedrijf je nooit meer los. Ik zou hier voor geen goud weg willen, in ieder geval. Dat geldt voor de meeste mensen hier, want verloop is er nauwelijks. We werken hard, maar wel samen. En eerlijk is eerlijk, we zijn best uniek. Waarom? Omdat we echt geven om kwaliteit en onze klanten. Als je hier komt werken, zie je dat we ook echt iets goeds willen doen voor de wereld. Als je wil, kan je het ver schoppen bij ons. We hebben hier een jongen werken die kwam op z’n zestiende binnen, zonder diploma en met behoorlijk veel praatjes. Nu is hij uitvoerder. We kunnen zeker nieuw talent gebruiken!’

Waarom Jij voor Compeer Kiest

Compeer is straight-up awesome. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en nuchtere aanpak. Natuurlijk neemt Compeer Infra maatregelen om hun CO2-uitstoot te verminderen. Het bedrijf bestaat sinds 1931 en blijft zich inzetten voor duurzaamheid en vakmanschap in alle projecten.   

Doe je mee? Meld je aan!

Wil je werken op een plek waar je elke dag iets cools bouwt en deel uitmaakt van een legendarisch team? Join the crew! Compeer Infra is een leerbedrijf, dus ook interessant als je een stage of leerwerkplek zoekt. 

www.compeerinfra.nl