Ben jij straks onbekommerd aan het werk bij Van Kommer?

Voor elk logistiek probleem is er een oplossing!

Van Kommer is veel meer dan een transportbedrijf alleen. IJzersterk zijn ze o.a. ook in opslag, ompakken, douanezaken en shipping. Hoe ingewikkeld een logistiek probleem ook is: Van Kommer heeft altijd een oplossing op maat. Kwaliteit voert de boventoon. Daar wil je bij horen en dat kan, want nieuw talent is van harte welkom!

Van Kommer is een echt familiebedrijf en dat merk je aan de informele sfeer en de saamhorigheid die er heerst. Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar en anno ’23 zit de derde generatie energiek aan het stuur. Doordat de huidige klanten enorm in volume zijn gegroeid en er volop nieuwe klanten worden aangetrokken wordt er deze zomer een gloednieuwe opslagplaats van ongeveer 16.000 m2 geopend in Barneveld. De logistieke processen kunnen daardoor nog soepeler geregeld worden. 

“De rode draad is altijd: het leveren van kwaliteit”

Logistiek in het kwadraat 

Dag in, dag uit zijn de chauffeurs van Van Kommer veilig en efficiënt op weg met diervoermiddelen, levensmiddelen en andere producten voor klanten in o.a. de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Een andere tak van sport is voorraadbeheer, op- en overslag van grondstoffen voor de veevoederindustrie. Van Kommer Customs is de jongste pijler van de onderneming. Bedrijven kunnen daar terecht voor alle voorkomende douaneformaliteiten. Of het nu gaat om warehousing & repacking, feed logistics & handling solutions, customs of forwarding & shipping: Kommer weet er zeker raad mee. 

Toekomstgericht 

Werken bij Van Kommer is aantrekkelijk. De mentaliteit is er goed, de lijnen zijn kort en er wordt nagedacht over een gezonde toekomst van de wereld. Duurzaamheid dragen ze al jaren een warm hart toe. Zo is de CO2 uitstoot per tonkilometer inmiddels met twintig procent verminderd. En de ambitie is natuurlijk deze lijn daadkrachtig voort te zetten. 

Hoe ingewikkeld een logistiek probleem ook is: Van Kommer heeft altijd een oplossing op maat

Lange-termijn relaties 

Of het nu gaat om het leveren van een vracht, de veiligheid of het nakomen van afspraken. de rode draad is altijd: het leveren van kwaliteit. Dat wat in 1956 begon met één enkele bakwagen is uitgegroeid tot een vloot van een middelgroot transportbedrijf met een knowhow waar je u tegen zegt. In de loop der jaren is er veel veranderd, vooral ook op het gebied van wet- en regelgeving. Door de tijd heen bleven een aantal dingen voortdurend hetzelfde. Het aangaan van lange-termijnrelaties met klanten en de no-nonsens aanpak van uitdagingen zijn daar misschien wel de beste voorbeelden van. 

Zin om aan de slag te gaan bij Van Kommer? 

Voel jij er wel iets voor om bij dit mooie bedrijf aan de slag te gaan als chauffeur, maar heb je de benodigde papieren nog niet? Geen nood. Als je uit het juiste hout gesneden bent, kan je intern worden opgeleid. Je begint met werken in het warehouse en haalt tegelijkertijd je C/CE rijbewijs met Code 95. 

Ook ben je van harte welkom als je een interessante stageplaats zoekt of als je heftruckchauffeur wilt worden bij Van Kommer. Wat je het beste kunt doen als je je aangesproken voelt? Laat zien dat je er bent en stuur je motivatie en je CV naar hr@kommer.nl of neem telefonisch contact op voor meer informatie via 06 27 083671. Als er een klik is, dan word je daarna vast uitgenodigd voor een gesprek! 

Wil je meer weten over dit mooie familiebedrijf? Check voordat je solliciteert eerst de website: www.kommer.nl

Wim en Marianne van Kommer zijn trots op Van Kommer. Jij ook? Join the family!