Niet iedereen kan hier zomaar aan de slag!

Schenk Tanktransport al bijna 100 jaar toonaangevend!

Werken als chauffeur bij Schenk Tanktransport, dat kunnen alleen de allerbeste chauffeurs!  Je bent namelijk met groot materieel op pad en je vervoert gevaarlijke stoffen. Dat kan alleen als je echt goed kunt sturen en precies weet wat je bij je hebt. Vind je het stoer om die verantwoordelijkheid te dragen? Lees dan vooral verder. 

Zie je jezelf al zitten achter het stuur van een vrachtwagen met de enorme tankoplegger? 

Je bent op weg naar Rotterdam, Zeebrugge of naar een andere belangrijke Europese havenstad om daar schepen te voorzien van gas of smeerolie. Het kan ook zijn dat je met CO2 naar frisdrankenfabrieken rijdt voor de bubbels in de cola of dat zuurstof aflevert bij ziekenhuizen. Misschien dat je benzinestations bevoorraadt. Je doet belangrijk werk

Schenk Transport hecht waarde aan: 

  • SAFETY FIRST
  • CUSTOMER DRIVEN
  • EXCELLENCE IN PERFORMANCE
  • KNOW-HOW
  • SUSTAINIBILITY
  • HANDS-ON

Veiligheid gaat altijd voor 

Transport is sowieso een kansrijke sector. Het van A naar B brengen van onmisbare grondstoffen, producten en goederen kan namelijk niet digitaal. Nu niet en in de toekomst niet. Het zal altijd gedaan moeten worden door professionals met hart voor de zaak. Dat geldt al helemaal als je chauffeur bent bij Schenk Transport. Klant is koning, veiligheid en betrokkenheid zijn prioriteit. Op elk moment. Dat moet ook wel, want je vervoert gevaarlijke stoffen. Verder ben je natuurlijk gek op je vrijheid. Het is en blijft altijd: jij, de weg en dat wat je vervoert. Een gevoel dat alleen chauffeurs begrijpen. 

Eigen werkplaatsen 

Schenk bestaat dit jaar 98 jaar. Het familiebedrijf begon in de jaren ’20 van de vorige eeuw met handel in en transport van zand en grind. Zo’n 30 jaar later gingen ze ook stookolie, huisbrandolie en benzine vervoeren. Daar vroeg de markt om. Het tanktransport ontstond dus op organische wijze. Sinds halverwege de jaren ’80 is dat de tak van sport die wordt beoefend. In 2023 werken er zo’n 1800 medewerkers 

Het is en blijft altijd: jij, de weg en dat wat je vervoert. Een gevoel dat alleen chauffeurs begrijpen

bij Schenk en rijden er maar liefst 900 vrachtwagens naar klanten in heel Europa. Die vrachtwagens en trailers worden onderhouden door eigen technici in de eigen werkplaatsen. 

Ontwikkeling 

Je kunt je altijd blijven ontwikkelen bij Schenk Transport. Dat moet ook wel, want je hebt gedegen kennis nodig over de stof die je vervoert. De eigen Schenk opleiders zorgen ervoor dat je kennis op pijl blijft met een gedegen trainingsprogramma, dat bestaat uit praktijk en theorietrainingen. Bovendien wil je weten waarom duurzaamheid zo belangrijk is voor dit bedrijf. Je expertise groeit door ervaring. 

Schenk Transport is een kansrijk bedrijf met een no-nonsens mentaliteit. Echt Rotterdams: dus niet lullen, maar poetsen. 

We staan onder andere open voor chauffeurs, planners en technici. Wil je afstuderen bij Schenk, stagelopen of een leerwerktraject volgen? Het kan allemaal, als je uit het juiste hout bent gesneden. 

Ontwikkelingsmogelijkheden zijn er volop bij Schenk. Je zou niet de eerste zijn die binnenkomt als stagiair en doorgroeit naar een functie van senior planner. Werken bij Schenk betekent werken binnen een platte organisatiestructuur – zonder strakke pakken – waarbij iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het succes van de organisatie. 

Voel jij je aangesproken en ben je op zoek naar een droomcarrière? 

Kijk meteen op:  www.Schenk-tanktransport.com