Keigoed op weg!

Clemens van den Broek is de nieuwe Landelijke Ambassadeur mbo 2022

Clemens van den Broek is de nieuwe Landelijke Ambassadeur mbo 2022. De prijs is uitgereikt tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2022 in Apeldoorn, waarop het middelbaar beroepsonderwijs wordt gevierd.

Tijdens het feestelijke Ambassadeursgala zijn in totaal vijf prijzen uitgereikt: de ‘Best of Excellence’ Award voor de beste deelnemer aan een vakwedstrijd, het Onderwijsteam van het Jaar, Beste Leerbedrijf, Beste Praktijkopleider en tot slot de Landelijk Ambassadeur mbo.

Het nieuwe JOB-bestuur 2022-2023 is bekend!
De leden van de JongerenOrganisatie Beroepsonderwijs (JOBmbo) hebben in april ingestemd met het aankomende JOB-bestuur. Het nieuwe bestuur treedt op 24 juni officieel aan en bestaat uit Jaelmer Becker (voorzitter), Justin Kersseboom (vicevoorzitter), Ivar Noordhoek (secretaris), Milan Safy (penningmeester) en Hans Dekker (algemeen bestuurslid). Aankomend voorzitter Jelmer Becker: ‘mbo’ers zijn ontzettend belangrijk als kern van onze samenleving. We hebben als nieuw bestuur ontzettend veel zin in om ons in te zetten voor de rechten en belangen van alle mbo-studenten.’ 
Bron: jobmbo.nl 

Maatschappelijke betrokkenheid werkgever essentieel bij werving personeel
Naast salaris, aansprekend werk en persoonlijke ontwikkeling weegt bij de keuze voor een baan de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf steeds zwaarder. Zeker nu de krapte op de arbeidsmarkt enorm is en werknemers het vaak voor het uitzoeken hebben, kan een actief MVO-beleid net het verschil maken. Een meerderheid van de Nederlanders in loondienst vindt het belangrijk om te werken bij een bedrijf met een actief MVO-beleid. Zo blijkt uit recent onderzoek van online pensioenuitvoerder BeFrank. 

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden? 
Wil je meer weten over het werken in de dynamische wereld van transport en logistiek? Dan ben je van harte welkom op de ikwordvrachtwagenchauffeur-instapdagen. Op de instapdag beleef je hoe het er in de wereld van transport en logistiek aan toe gaat.

Zoek je een baan met vrijheid en zekerheid? Ook in de tweede helft van 2022 organiseert STL speciale Instapdagen voor aankomend vrachtwagenchauffeurs. Voor data en meer informatie, zie: www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl