Thermo King Transportkoeling 

‘Wij hebben alle kennis en expertise in huis om jouw logistieke proces en koudeketen te optimaliseren’

Dagelijks hebben we al met elkaar te maken. Want jouw eten en drinken, mogelijke medicijnen of bosje bloemen worden allemaal geconditioneerd vervoerd. Dat betekent concreet dat Thermo King koelmachines voor het transport over de weg ontwikkelt, levert en onderhoudt. Hierdoor blijven jij en wij in optimale conditie. Net als de goederen die onze klanten vervoeren.

Thermo King Transportkoeling is de corporate dealer in Nederland van moederbedrijf Thermo King, onderdeel van Trane Technologies. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam. Vanuit onze 10 vestigingen en met ruim 30 servicebussen bieden we service aan onze relaties. Thermo King Transportkoeling B.V. heeft een vooraanstaande positie opgebouwd op het gebied van temperatuurmanagement ten behoeve van het weg- en railtransport.

Nieuwe ontwikkelingen 
Belangrijke factoren voor het succes van Thermo King Transportkoeling zijn optimale service, uitgebreide dienstverlening en goed opgeleid en gemotiveerd personeel. Vanuit de 10 servicevestigingen verspreid door het hele land staan de medewerkers altijd klaar voor de klanten. Dit alles doen wij met al lange tijd bewezen technologie als ook met vooruitstrevende nieuwe ontwikkelingen die zorgdragen voor een verlaging van de carbon footprint van onze klanten. Wij bieden uitgebreide voordelen en programma’s die onze werknemers helpen in zowel hun professionele als persoonlijke leven. We delen onze passie om klanten te bedienen en gaan intern en extern op een respectvolle manier met elkaar om. We zijn toegewijd aan het bereiken van diversiteit van medewerkers die een afspiegeling is van onze maatschappij.

Dealer transportkoelmachines 
Wij zijn dus geen transportbedrijf, maar een grote dealer van transportkoelmachines. Die koelmachines verkopen we en onderhouden we voor onze klanten. Een koelmachine kan geplaatst worden op zeer verschillende voertuigen: een bestelbus, een truck of bakwagen en op een trailer/oplegger. Het is enorm belangrijk dat bederfelijke goederen zoals eten, drinken, planten, bloemen, medicijnen, vaccins en nog veel meer, op de juiste temperatuur over de weg vervoerd worden zodat er geen schade aan de lading ontstaat. Want dat betekent: bedorven voedsel, bloemen die te snel verwelken, medicijnen en vaccins die niet gebruikt kunnen worden. Dat kost dus niet alleen veel geld, maar kan ook gevaarlijk zijn. 

Welzijn van werknemers 
We vinden het welzijn van onze werknemers erg belangrijk. En dat is ook te merken. Veel van onze bijna 100 monteurs zijn dan ook lang in dienst bij ons bedrijf, sommigen wel meer dan 25 jaar. We hebben uitgebreide welzijnsprogramma’s en zelfs korting op een fitnessabonnement en (elektrische) fiets.

Ben je benieuwd of werken bij Thermo King Transportkoeling iets voor jou is?
Kijk dan op www.thermoking.nl