Techniek is hartstikke sexy!

Ben jij een muis of een olifant? Als je bij Mous aan de slag wil, moet je eigenlijk iets van beide dieren hebben. De energie en de slimheid van het knaagdier en de leergierigheid, kracht en behulpzaamheid van zo’n slurfbeest. Alle gekheid op een stokje. Ben je technisch? Bij Mous kunnen we jouw talent en inzet wel gebruiken!

Er zijn van die dingen waar je eigenlijk nauwelijks over nadenkt. Dat komt doordat ze vanzelfsprekend zijn. Wat er allemaal gebeurt met jouw grote boodschap nadat je de wc hebt doorgespoeld. Waar het water blijft als het met bakken uit de lucht valt tijdens en na een hoosbui. Je staat er niet bij stil. Toch zijn het dingen die heel veel techniek vragen. Om al het grondwater en oppervlaktewater zo goed mogelijk te beheren zijn kennis en slagvaardigheid nodig. Waterbeheer zorgt voor veiligheid en voorkomt overstromingen. Maar ook voor de aanwezigheid en aanvoer van voldoende water. Dat is een uitdaging die nu belangrijker dan ooit. Dat heeft onder andere te maken met de klimaatverandering. Daardoor daalt het grondwater en is het weer onvoorspelbaarder dan vroeger. 

“Als techneut in ons team ben je eigenlijk een stoere vrijbuiter”

Dynamisch bedrijf 

Mous Waterbeheer is een dynamisch en specialistisch bedrijf bomvol expertise. We bestaan in 2027 al een halve eeuw en meer dan ooit richten we ons op innovaties en implementatie van nieuwe technische mogelijkheden. Als techneut in ons team ben je eigenlijk een stoere vrijbuiter die bezig is met nieuwbouw, sluizen, rioleringen, bruggen, gemalen en technische installaties. Onze dienstverlening bestaat uit onder andere: Elektrotechnisch en mechanisch ontwerp van pompinstallaties, systeemanalyses, besturingstechniek, telemetrie en meetplannen, inspectie & onderhoud. 

Doeners die denken 

Geen dag is hetzelfde. Het kan zijn dat je voor ons op pad bent voor een gemeente of voor een waterschap. Maar een andere keer kan een opdracht ook van een grote bouwonderneming komen. Wij zijn doeners die nadenken en we willen echt verschil maken. Omdat we klein zijn, korte lijnen hebben en veel communiceren in kennis, kunnen we snel schakelen en zijn we flexibel. 

Ben jij een vrijbuiter? 

Bij Mous Waterbeheer kun je als stagiair of BBL’er veel praktijkervaring opdoen in onze ET-werkplaats, mechanische werkplaats of op één van de andere afdelingen. We zijn een erkend leerbedrijf en zorgen dus voor intensieve begeleiding op de werkplek.  Een passende stagevergoeding krijg je natuurlijk ook. 

De Mous Academy 

Aan boord hebben we zelf ook een opleidingsinstituut: de Mous Academy. Iedereen die zich aan ons verbindt als stagiair, BBL’er of werknemer kan daar voortdurend zijn kennis bijspijkeren. We werken daarbij met de uitdagingen die we in de praktijk tegenkomen. 

“Jij bent goud waard!”

Vacatures voor jou 

We hebben momenteel enkele openstaande vacatures voor monteurs met minimaal een afgeronde mbo-3 opleiding in de richting Elektrotechniek of Mechatronica. Wist je dat een goede mbo’er tegenwoordig vaak beter betaald wordt dan een hbo’er? Bovendien kun je bij ons doorgroeien in de praktijk. Zelfs een functie als senior projectleider ligt dan binnen je bereik. Jij bent goud waard! Meiden en vrouwen die goed zijn met hun handen zijn natuurlijk ook van harte welkom in ons team.

Ben je hbo- of universitair geschoold in techniek? De kans is groot dat we jouw knowhow zien zitten. 

Wil je meer weten over Mous Waterbeheer? Kijk op mouswaterbeheer.nl