Samen toekomst maken

Geen energietransitie zonder helpende handen

Ben je klaar voor spannende uitdagingen in de Rotterdamse haven? Wil je meewerken aan de energietransitie en bijdragen aan een duurzamere toekomst? Dan is dit het moment om in actie te komen!

In de Rotterdamse Haven gebeurt iets bijzonders. Hier wordt hard gewerkt aan de omschakeling van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energiebronnen zoals wind, zon en waterstof. Dit is jouw unieke kans om deel uit te maken van een historische verandering. Ontdek de unieke kansen die op jou wachten.

Leidende Rol in de Energietransitie

De Rotterdamse Haven speelt een voortrekkersrol in de overgang naar een circulaire wereld. Een van de meest indrukwekkende projecten is het grootste waterstofnetwerk in Europa. Dit netwerk zal de haven verbinden met andere industriële clusters in Nederland en Duitsland, zoals vermeld op de website [Strategie en Onderzoek | Port of Rotterdam]. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in offshore windparken, die groene stroom leveren aan miljoenen huishoudens. De haven is betrokken bij meer dan 80 projecten die gericht zijn op het verduurzamen van de infrastructuur en het verminderen van CO2-uitstoot. Deze projecten dragen samen bij aan een CO2-reductie van 23 miljoen ton, wat gelijkstaat aan 35% van de totale Nederlandse CO2-reductiedoelstelling voor 2030.

Dit is jouw unieke kans om deel uit te maken
van een historische verandering

Nieuwe Mogelijkheden, Nieuwe Uitdagingen

De energietransitie biedt nieuwe mogelijkheden voor werkzoekenden. Tussen nu en 2035 worden naar verwachting tussen de 10.000 en 25.000 nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd in de Rotterdamse haven. Of je nu technisch, logistiek, administratief of leidinggevend bent, er is altijd wel een baan die aansluit bij jouw opleiding, ervaring en ambitie. Van monteur, operator en logistiek medewerker tot engineer, projectleider en manager. Je kunt ook kiezen voor een omscholingstraject of een leerwerkplek, waarbij werken en leren samengaan.

Jouw Carrièregids

Ontdek jouw ideale baan in de Rotterdamse haven via de nieuwe website: Werkeninderotterdamsehaven.nl. Deze website is jouw carrièregids voor alle mogelijkheden in de haven. Je vindt er informatie over diverse sectoren, bedrijven en opleidingen. Met de banenwijzer kun je zelf testen welke banen jou op het lijf geschreven zijn. Solliciteer direct via de vacaturewebsites van bedrijven in de haven.

Ontdek jouw weg naar een boeiende
toekomst in de Rotterdamse haven!

Werken in een Dynamische Wereld

Werken in de Rotterdamse haven betekent werken in een dynamische wereld waarin je dagelijks wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je hebt volop kansen om te groeien en te leren binnen een sector die van groot belang is voor de samenleving. Jij bent een onmisbaar onderdeel van een team dat gezamenlijk bouwt aan een toekomst. Ben je klaar om deze wereld te ontdekken? Neem snel een kijkje op Werkeninderotterdamsehaven.nl.

Nieuwe Website voor Jouw Droomcarrière

Op zoek naar jouw droomcarrière in de haven? Ontdek Werkeninderotterdamsehaven.nl. Hier vind je alles over diverse sectoren, bedrijven en opleidingsmogelijkheden. Of je nu aan het begin van je carrière staat, een professional bent, of vanuit een andere sector wilt instromen, hier ontdek je jouw weg naar een boeiende toekomst.

Er is een nieuwe website gelanceerd om jou te helpen jouw droomcarrière in de haven te vinden: Werkeninderotterdamsehaven.nl. Deze website is jouw carrièregids voor alle mogelijkheden in de haven. Hier kun je alles vinden wat je wilt weten over diverse sectoren, bedrijven en opleidingsmogelijkheden. Ontdek jouw weg naar een boeiende toekomst in de Rotterdamse haven!