Kranendonk B.V. is in ‘volle vaart’ en zoekt: Zij-instromers met twee rechterhanden en affiniteit met hout

In 2022 bestaat Kranendonk B.V. precies 50 jaar! Word jij in dit jubileumjaar opgenomen in de familie als nieuwste aanwinst? Dat zou zomaar kunnen. De Rotterdamse specialist in scheepsbetimmeringen, scheepsinterieurs en scheepsisolatie gaat graag met je in zee als je talent hebt voor techniek en het leuk vindt om met je handen te werken. Intern word je dan opgeleid tot timmerman en kan je zelfs na verloop van tijd doorgroeien naar uitvoerder. 

Is het voor jou de hoogste tijd eindelijk die overstap te maken naar een functie als scheepstimmerman, maar heb je nog geen ervaring binnen dit vakgebied en kom je bijvoorbeeld uit de interieurbouw? Goed nieuws: Kranendonk B.V. vraagt jou met klem contact op te nemen als je leergierig, oplossingsgericht en handig bent, affiniteit hebt met hout en echt zin hebt om in een sociaal en gezellig bedrijf een mooi vak te leren en een baan te vinden als volwaardig timmerman. Als je nog niet in bezit bent van een Veiligheidscertificaat, dan wordt daar natuurlijk ook voor gezorgd. 

De groei zit erin 
In 1972 werd Kranendonk B.V. opgericht door de broers C. en J. Kranendonk. De eerste twintig jaar was het ontwerpen, leveren en isolatiesystemen voor koelschepen en vissersvaartuigen de belangrijkste bezigheid van het bedrijf. Nu, precies 50 jaar later, is Kranendonk B.V. maar liefst gevestigd op drie scheepswerven in Rotterdam en specialist op het gebied van scheepsbetimmering op o.a. grote schepen, Marineschepen, baggerschepen en jachten in binnen- en buitenland. Het gaat Kranendonk B.V. de laatste jaren behoorlijk voor de wind. Door het grote aantal projecten en het voortdurend groeiende klantenbestand zijn ze op zoek naar zij-instromers met ambitie. 

Kom in actie! 
Scheepsbetimmering is maatwerk. Je moet oog hebben voor detail en het steeds opnieuw een uitdaging vinden voor een mooi eindresultaat te zorgen. Stroop jij graag je mouwen op en vind jij een goede werksfeer belangrijk?  Dan ga jij binnenkort misschien wel fluitend aan het werk bij Kranendonk B.V. 

Wil je meer weten over Kranendonk B.V, over de functie en/of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Andre Timmers (Project coördinator). Dat kan per mail, via: atimmers@kranendonkbv.nl. Of door te bellen naar: 010-4329011. 

Maak je er liever meteen werk van? Stuur dan vandaag nog je CV en korte motivatie naar: atimmers@kranendonkbv.nl. Succes! ‹‹