Een baan in de zorg: volop werkgelegenheid, uitdagingen én doorgroeimogelijkheden!

Heb jij hart voor de zorg? Kom dan bij ons werken!

Werken in de zorg is vaak een bewuste keuze. Misschien wist jij al van jongs af aan dat je graag met mensen wil werken. Of ben je er later achter gekomen dat je in jouw werk graag iets voor een ander betekent. Dan staat jou een mooie toekomst als professional te wachten! De zorg is namelijk een kansrijke branche met volop werkgelegenheid, je kunt er allerlei kanten mee op en het werk geeft veel voldoening. Zoals werken in de ouderenzorg, waarin jij hét verschil maakt voor de ouderen waar je voor zorgt. Bijvoorbeeld bij Argos Zorggroep, de leukste werkgever in de regio!

Een baan vol mogelijkheden
Doordat Argos Zorggroep verschillende vormen van ouderenzorg biedt, zijn wij een veelzijdige werkgever. In de meeste huizen geven wij langdurige zorg aan ouderen die vanwege lichamelijke of geestelijke beperkingen niet meer thuis kunnen wonen. Bij ons vinden zij een fijne en veilige plek om te wonen met zorg binnen handbereik. Als medewerker in de langdurige zorg, zorg je dus langere tijd voor een aantal vaste cliënten. Wil jij juist meer variatie? Dan is een baan op een van onze revalidatiegroepen misschien wel iets voor jou. Hier verblijven ouderen tijdelijk om te herstellen, bijvoorbeeld na een periode van ziekte of operatie. Kom jij graag bij mensen thuis? Dan is werken in de thuiszorg of huishoudelijke hulp een mooie uitdaging! Daarnaast bieden we nog veel meer om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen, zoals dagbesteding en een uitstapjesbureau.

Over Argos Zorggroep
Argos Zorggroep is een innovatieve zorgorganisatie in met elf huizen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon. Wij bieden deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dat doen we met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze. Bij ouderen thuis, in de buurt en, als dat niet meer kan, in één van onze huizen.

Liefdevolle zorg en aandacht voor ouderen
Wensen van mensen veranderen doorlopend, zo ook van ouderen. Zij willen langer zelfstandig blijven wonen en als dat niet meer gaat, graag persoonsgerichte zorg in een kleinschalige omgeving. Daarom werken we bij Argos Zorggroep met kleinschalige woonzorggroepen. Op een woonzorggroep wonen +/- 18 kwetsbare ouderen. Door die kleinschaligheid kun je als medewerker jouw cliënten goed leren kennen en de best passende zorg en aandacht te geven. 

Deskundige collega’s
Zorgen doe je samen en bij Argos Zorggroep sta je er nooit alleen voor. Doordat je werkt in een vast en klein team, ken je jouw collega’s goed en je weet wat je aan elkaar hebt. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor de zorg voor jullie cliënten en je krijgt veel vrijheid om hier kleur aan te geven. 

Blijven leren en ontwikkelen
Leren en ontwikkelen vinden wij heel belangrijk. Niet alleen om ervoor te zorgen dat medewerkers bijgeschoold zijn en blijven, maar ook om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Daarom kun je bij ons een leven lang leren en ontwikkelen, wat jouw loopbaan interessant en uitdagend houdt. Via onze Argos Academie kunnen medewerkers diverse opleidingen en trainingen volgen. Daarnaast leiden wij al jaren leerlingen en stagiaires op tot deskundige professionals. Alle medewerkers hebben bovendien toegang tot gratis trainingen van GoodHabitz over uiteenlopende onderwerpen. 

Doorgroeimogelijkheden
Wist je dat sommige medewerkers al meer dan 40 jaar bij ons in dienst zijn? Dat vinden wij een groot compliment! Om medewerkers zo lang aan ons te kunnen binden, zorgen wij voor voldoende doorgroeimogelijkheden. Vooral als je in de zorg werkt, kun je met de juiste instelling en inzet ver komen. Verzorgenden IG (VIG’ers) geven wij bijvoorbeeld de kans om Expert te worden. Als Expert werk je mee in de dagelijkse zorg en daarnaast ben je dé specialist op het thema onbegrepen gedrag óf valpreventie. Als extra taak coach je jouw collega’s hierin en ben je alert op risico’s en mogelijke verbeteringen op de woonzorggroep. Een mooie uitdaging! Verpleegkundigen kunnen bij ons doorgroeien tot Regisseur en zijn daarmee verantwoordelijk voor een woonzorggroep. Zij coördineren de zorg en behandeling voor de cliënten in hun woonzorggroep en zijn aanspreekpunt voor collega’s, cliënten en hun naasten.

De leukste werkgever in de regio
Onze medewerkers zijn belangrijk, zij maken immers elke dag hét verschil voor cliënten. Daarom vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen en hen te voorzien van moderne faciliteiten. Van een digitaal personeelsdossier en een interactief intranet tot een app waarop je 24/7 toegang hebt tot jouw rooster, vakantie uren en zelfs diensten kunt ruilen met collega’s; handig! Daarnaast kunnen medewerkers met korting een fiets, smartphone of tablet aanschaffen of zelfs het abonnement op de sportschool met korting verrekenen. ‹‹

Een andere keer kennismaken?
Wil je graag meer weten over werken of leren bij Argos Zorggroep? 
Kijk dan op www.werkenbijargoszorggroep.nl.