Dan pas je bij IJssel!

Heb jij echt talent voor verbeteren? 

IJssel is het technische brein achter vele bekende producten. Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar een productieproces ontstaat niet vanzelf. Vrachtauto’s, bedden, kratten bier en pakken koffie verlaten niet op eigen kracht de fabriek. Het is het resultaat van denkwerk. En zelfs als een productieproces schijnbaar op rolletjes loopt, dan kan het altijd nog slimmer. Nog efficiënter. 

Dankzij degelijk onderhoud, een soepelere werkstroom, een nieuwe productielijn, smart machines of bijvoorbeeld een andere verdeling van menskracht valt er altijd meer tijdswinst en rendement te behalen. En dat is precies de kracht van IJssel. 

In de jaren ‘90 ontstond IJssel vanuit Scania in Zwolle, een bedrijf waar tegenwoordig bijna iedere vijf minuten een nieuwe truck naar buiten rijdt. Ook bij Heineken, Nedmag, Friesland Campina, Ten Cate en vele andere bedrijven in de Nederlandse maak-, food- en procesindustrie wordt op de deskundigheid van IJssel gerekend. Niet alleen bij de fabrieksinrichting, maar zeker ook bij het maken en uitvoeren van een plan om de bedrijfsprocessen voortdurend te verbeteren. 

Leuke baan met toekomst 

Werken bij IJssel is razend interessant en gericht op de toekomst. De wereld van de techniek staat nooit stil. Robotica en Kunstmatige Intelligentie worden steeds vernuftiger ingezet. Er ontstaan daardoor andere banen en nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden. 

Ben jij een echte techneut? En heb je zin om te helpen bij het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van bedrijfsprocessen? Misschien ben jij dan wel de 500e collega! 

Lokale aanwezigheid 
IJssel werkt graag vanuit lokale aanwezigheid, dat is prettig voor de klanten en voor de medewerkers. Vanuit de vestigingen van IJssel Technologie in Heerenveen, Veendam, Zwolle en Broek op Langedijk worden klanten bediend in met name noordoost Nederland wordt onder andere gewerkt voor Scania, Wehkamp, Friesland Campina, Unilever, Abbott Frisia, Nedmag, RWE, Scania, Ten Cate en Van Vuuren.

Het gaat om wie jij bent 

Je precieze achtergrond doet er minder toe. Het gaat vooral om wie jij bent als mens: assertief, ondernemend en oplossingsgericht. Je hebt een enorme passie voor techniek en het is handig als je een diploma hebt voor werktuigbouwkunde, elektrotechniek of bijvoorbeeld mechatronica. Heb je een hbo-opleiding gevolgd? Dan ben je misschien wel de toekomstige nieuwe teamleider werkplaats of de lead mechanical engineer bij IJssel. Ben je mbo-geschoold? Ook goed, want dan ben je van harte welkom als smeerspecialist, technicus E&I, monteur montage, servicemonteur werktuigbouw of storingsmonteur. Je kunt zeker rekenen op een afwisselende baan met veel mogelijkheden je verder te ontwikkelen, een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij IJssel ben je nooit een nummer: de organisatiestructuur is plat en jij doet ertoe. Altijd. 

Ben je op zoek naar een interessante stage- of leerwerkplaats? Dat kan op de vestigingen in Broek op Langedijk, Heerenveen, Nijverdal, Veendam en Zwolle, of direct op locatie bij één van de trouwe klanten. 

Hoe wil jij je technische talent inzetten? Bekijk meteen de vacatures op: www.werkenbij-ijssel.nl