Gastvrij op afstand

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horecabrancheorganisatie van het land, met ruim 20.000 horecaondernemers en daarmee zo’n 255.000 horecamedewerkers die ze vertegenwoordigen. De organisatie zet zich in voor de branche, geeft advies en houdt het nieuws rondom horeca in de gaten. Dat de horeca ten tijde van Corona weer een extra hobbel te nemen heeft, mag duidelijk zijn. Ondanks alles: is het een branche waar je bij wilt horen. 

Veel cafés, lunchrooms en restaurants hebben de afgelopen tijd gebruikt om hun zaak flink onder handen te nemen. Veel medewerkers zaten thuis, maar konden hun tijd nuttig besteden met gratis e-learning modules die werden aangeboden door SVH en KHN. Door het vergroten van hun vakbekwaamheid, zijn horecamedewerkers straks weer goed voorbereid op het moment dat de horeca weer open gaat, was het idee. 

Nagedacht over hoe er in de toekomst omgegaan kan worden met de anderhalvemeter, wordt er nog flink. Bij het verschijnen van deze editie van de WerkWijzer is de horeca, met restricties, weer open. Gastvrijheid krijgt er een dimensie bij, want hoe laat je mensen voelen dat ze echt welkom zijn als je op een flinke afstand moet blijven? Het is een uitdaging waar de toppers echt wel raad mee weten! ‹‹

Koop een waardebon bij jouw favoriete horecazaak
Door de sluiting van de horeca, zitten horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help jouw favoriete horecazaak door een waardebon te kopen. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan. 
Voor meer informatie, zie: www.helpdehoreca.nl