maart 2020

Kansrijke branches

Zoek je nu, of in de toekomst, een fijne baan? Dan vind je deze vast en zeker in de zorg, transport & logistiek, de techniek, de bouw of de horeca. Randstad Groep Nederland heeft een lijst samengesteld met daarop de 27 meest kansrijke beroepen van 2020 en jawel, wij schrijven erover en helpen je de juiste keuze te maken.

Als fietskoerier, catering-kok of toch liever als tandartsassistent? De keuze is enorm! Doordat er momenteel zoveel vraag is in deze sectoren, is het nu het moment om te gaan rondkijken. Ook als je niet volledig opgeleid bent voor een functie, veel werkgevers zullen in je willen investeren om je binnen te halen of om te scholen. Vaak is een omscholingscursus zelfs helemaal voor niets!

In dit nummer van De WerkWijzer kijken we naar deze kansrijke sectoren en laten we je zien waarom het zo leuk is er te werken. Lees bijvoorbeeld eens de paspoorten van Robin en Soraya op pagina 46-47, of kijk eens naar de kalenders bij de branches of op pagina 58 om te zien waar en wanneer je werkgevers en opleiders kunt ontmoeten.

We wensen je in ieder geval veel inspiratie en leesplezier en vergeet niet mee te doen aan de wedstrijd op pagina 59. Wil je de volledige lijst van kansrijke banen lezen? Kijk dan snel op dewerkwijzer.nl.

Jacques Poppen, uitgever De WerkWijzer